Værksted

 

B.E.S. auto har skiftet navn Til :

Auto Wellness Aps. & flyttet til større lokaler på:

Hedeager 6

2605 Brøndby

 

Værksted

 

Originale reservedele er mange ting. De er måske ikke så originale som det lyder. Er en reservedel fremstillet nøjagtigt efter bilfabrikkens specifikationer, så er det ifølge EU-reglerne en "original reservedel". Det er kvaliteten, der er afgørende og ikke, hvad der står på emballagen. Vores reservedele produceres ofte på de samme fabrikker, som bilfabrikkerne anvender, og er af nøjagtig samme materialer og kvalitet.

 

I de nye EU-regler findes også begrebet "reservedele af tilsvarende kvalitet". Det betyder, at reservedelen er fremstillet i et tilsvarende eller bedre materiale end originalen.

 

I FTZ sortiment findes både originale reservedele og dele, som faktisk er er bedre end originalen - derfor benytter B.E.S. auto, som oftest kvalitetsautodele fra FTZ. Dem kan vi stå inde for 110 procent - og så gør det vel ikke noget, at delene er væsentlig billigere end såkaldte "originale".

 

Olie er mange slags smøremidler, men der findes desværre mange dårlige kvaliteter. Derfor bruger vi udelukkende kvalitetsolie fra firmaet ELF. Sportskørernes foretrukne mærke. ELF LDX 5W-40 motorolie er B.E.S. auto´s foretrukne olie med olieskift ved serviceeftersyn. Den beskytter fra det øjeblik du drejer nøglen. Særligt de første sekunder efter motorstart er kritiske for motorerne, men også her beskytter og smører ELF LDX særdeles effektivt fra kold til driftsvarm motor.

 

B.E.S.auto anbefaler og benytter ELF kvalitetsolier alle steder, hvor bilen skal smøres. Besøg www.elf.com og se forskellen, og mærk og hør derefter motorglæden hos B.E.S. auto.

01

Auto Service

 

 

Vi håndterer alle biltyper og -mærker, og vi bruger kun reservedele i OE-kvalitet, der svarer til dele af originalkvalitet, så garantien på bilen bevares. Vi arbejder altid ud fra, hvad du ønsker. Så du kan regne med, at vi kun skifter de dele, som du ønsker at få lavet. Skal din bil til syn, kan vi klargøre den for dig eller endda køre den til synshallen for dig. Kontakt os og få et prisoverslag på det arbejde du har brug for og bestil en tid på et af vores to værksteder.

Brøndby eller Amager.

02

Olieskift

 

Kontakt os og få skiftet olie på din bil. Priserne for olieskift:

10W/40 kun kr. 405,-

5W/40 kun kr. 505,-

5W/30 fra kr. 760,-

Priserne gælder op til 4 ltr. kvalitetsolie, incl. miljøafgift og filter.

01

Personlig og venlig

Betjening

 

 

Her er der altid tid til en god snak om din bil

02

Prisgaranti gælder hvis varen er samlignelig i kvalitet og mærke

 

Vi fører dæk i alle størrelser

  • Personbildæk
  • Traktordæk
  • Lastvognsdæk

Den bedste service for din bil.

 

Til den helt rigtige

Pris

 

Dæk og fælge

Oliskift

Bremser

Udstødning

Styretøj

Styretøjsudmåling/justering

Tandrem

Motordele

Lygtejustering

Serviceeftersyn

Eftersyn af trailere

Klargøring til syn